Salut laboral

Àrea de Salut Laboral d'Intersindical Valenciana
Àrea de Formació d'Intersindical Valenciana    
 

                                             em1.gif (5797 bytes) salut.laboral@stpv.org

Novetats


23/07/09

  Comunicat 23/07/09. Les organitzacions sindicals abandonen la comissió sectorial de seguretat i salut laboral del sector docent.
     

30/05/09

  Els sindicats educatius convoquen una concentració en protesta pels incompliments de Conselleria en matèria de Salut Laboral. Serà dimarts 2 de juny a les 12:30h a la porta de la Conselleria d’Educació.
     

07/03/09

  Real Decreto 298/2009, de 6 de marzo, por el que se modifica el Real Decreto 39/1997, de 17 de enero, por el que se aprueba el Reglamento de los Servicios de Prevención, en relación con la aplicación de medidas para promover la mejora de la seguridad y de la salud en el trabajo de la trabajadora embarazada, que haya dado a luz o en período de lactancia.
     

03/03/09

  El CP Lluís Vives de Paiporta viu un calvari per impartir classes amb normalitat. Aules buides en el CP LLuis Vives de Paiporta per les males condicions higièniques i de seguretat
     

23/02/09

  Pares i mares del CP Lluís Vives de Paiporta protesten per la perillosa situació del centre. Reclamen la rehabilitació immediata del centre per garantir la seguretat de la comunitat educativa.
     

28/01/09

  STEPV lamenta els retards en el compliment dels acords. La Comissió Sectorial de Seguretat i Salut Laboral constata la ralentització de l'activitat preventiva de la Conselleria d'Educació.
   

<comunicat de premsa>

     

16/12/08

  En la prevenció de riscos laborals, cal eixir de la paràlisi (comunicat de premsa).
     

10/12/08

  STEPV exigeix davant Inspecció de Treball plans d’emergència i mesures preventives per al professorat. És la tercera vegada que es denuncia a la Conselleria.
   

Recull de premsa: <Levante> <El Mundo> <Las Provincias>


 

Les nostres reivindicacions

anar-hi 

 

Nova campanya sobre Salut laboral i condicions de treball
    Exigeix que s'acomplesca la llei de prevenció de riscos laborals 

Els serveis de prevenció de riscs laborals encara no tenen personal
Pel reconeixement de les malalties professionals

anar-hi

Documents

El curs próxim la Conselleria d'Educació tindrà, per fi,  el Pla de Prevenció i complirá els seus deures en prevenció de riscos laborals.
L'STEPV-intersindical valenciana negocia amb Conselleria d'Educació aspectes fonamentals de la prevenció de riscos laborals als Centres d'Ensenyament Públic.
Comunicat de premsa d'Intersindical Valenciana sobre les plantilles dels Serveis de Prevenció.

Les nostres campanyes 

 


Agenda

 

   
   

 

 

Miscel·lània de notícies

El cap de servei de la Conselleria està confeccionant un pla de treball que abasta fins a la fi del 2007 sobre prevenció de riscos laborals.
La Conselleria ha ampliat la cobertura jurídica a docents per mitjà d'un protocol d'actuacions a seguir. <veure protocol>

<anar a arxiu>

 

 

 

 

 

tornar a stepv   -   tornar a salut laboral