logo_stepv

Adjudicacions curs 2011/12


mestres


Ens. artístics i EOI


secundària i resta de cossos


professorat interí

STEPV i AFID creen la Coordinadora del Professorat interí

Tota la informació sobre la denúncia de l'Acord de professorat interí per part de Conselleria, que pretén modificar, per empitjorar-les, les condicions laborals del col·lectiu.Informació mestres i secundària

Mestres

  • Qui podrà participar-hi: estaran convocades totes les persones amb serveis que queden per adjudicar i les persones sense serveis de l'especialitat d'Audició i Llenguatge del cos de mestres. Els llistats els podeu consultar en la web de les adjudicacions de juliol d'STEPV.

Mestres i secundària

  • Restricció provincial: com marca l’acord de professorat interí, es continuarà respectant la RESTRICCIÓ PROVINCIAL. En aquest sentit, i com ha defensat STEPV des dels inicis del procés de negociació, els actes d'adjudicació seran DE PAÍS, és a dir, es podrà optar a places de les tres províncies. El programa informàtic que s'utilitzarà serà el de les substitucions que han estat en marxa fins maig, i, per tant, hi haurà vacants publicades. Haurem d'ordenar les places que ens interessen per ordre de preferència i NO ESTAREM OBLIGATS/DES a agafar places en una província que no haguem seleccionat al procés de preferència provincial. Si no ens interessa una plaça a una província de la nostra preferència, podem no seleccionar-la.
  • Si no seleccionem una vacant obligatòria de la nostra província o províncies restringides i ens arriba el torn d'adjudicació, ens la poden adjudicar d'ofici si les vacants que hem seleccionat ja estan ocupades per persones que van per davant de nosaltres a la borsa. Per tant, el més recomanable és que seleccionem TOTES les vacants obligatòries de la província o províncies que tenim restringida/es, ja que sempre serà millor que triem nosaltres. Aquest procediment és exactament el mateix que el de juliol i les vacants a temps complet no itinerants tenen el caràcter d'obligatori, exactament igual que passava als actes presencials. Amb el nou acord, però, hem guanyat la provincialització.
  • Documentació que cal presentar una vegada adjudicada la plaça Fins ara, la documentació que calia presentar una vegada t’han adjudicat te la proporcionaven en les Direccions Territorials. Ara s’ha de descarregar en internet des de la web de Conselleria.Feu clic ací per a descarregar-la.
    Teniu les instruccions amb la informació de la documentació que cal presentar i els models de documents (Annexos) que s’han de presentar.
  • Per a més informació sobre la tipologia de vacants i per veure una explicació del nou acord, consulta les pàgines centrals de la Guia de les Adjudicacions 2011
  • Activada la consulta de la situació en borsa per DNI.

Altres adjudicacions

Adjudicació conservatori de Carcaixent

14/09/11 L'adjudicació serà el 19 de setembre a València, al saló d’actes de la conselleria D’Educació, Formació i Ocupació, a l'Av Campanar, núm. 32.
La participació és voluntària per a aquells funcionaris que ja tenen un lloc adjudicat i obligatòria per als integrants de la bossa que van ser convocats però no se'ls va adjudicar cap vacant.

13/09/11Per confirmar: Finalment, aquesta setmana no hi haurà adjudicacions de conservatoris de música; segurament seran la setmana que ve, tot i que està per concretar la data.

Comissions de serveis

13/09/11NOU Ja estan publicats els nous llistats de comissions de servei, després dels recursos de reposició. Consulteu els llistats en els enllaços següents:

professorat interí

Conselleria atén la proposta de conéixer les places prèviament

Com havia demanat STEPV en la Comissió de seguiment de l'Acord, el professorat podrà conéixer els llocs de treball disponibles al llarg del curs per a poder modificar les seues peticions i la resticció provincial. A més, els actes d’adjudicació seran d’àmbit País Valencià i no per direcció territorial com fins ara.

Informe de la Comissió de seguiment de l'acord d'interins del 9 de setembre de 2011.

Adjudicacions de juliol 2011

Tota la informació sobre les adjudicacions de juliol


Allioli adjudicacions 2011