Salut Laboral

Interindical Valenciana reclama mesures d’emergència per al complex administratiu NOU d’OCTUBRE.

En la reunió mantinguda el 16 de maig pels sindicats de la Mesa General amb l’INVASSAT i els responsables d’Educació, Justícia i Funció Pública, la Interindical Valenciana va plantejar la necessitat de prendre mesures efectives d’emergència per a aquesta ‘ciutat administrativa’.

21 / 05 / 2013 | Benjamí Renovell

Des del sindicat es va remarcar que no cal arriscar-se que finalitze l’ocupació completa de les instal·lacions, que encara durarà mesos, perquè ja hi ha centenars d’empleades i empleats públics i ciutadans que utilitzen diàriament els serveis en funcionament.

Com més prompte millor

Des de la direcció de l’INVASSAT es va informar que es realitzaria un Pla d’Autoprotecció per a tot el complex administratiu. Però, el sindicat es va reafirmar en la necessitat de designar i formar com més prompte millor al personal dels serveis d’emergències i evacuació, així com realitzar ja simulacres. El primer edifici en estar ocupat és el més gran, amb quinze plantes de despatxos i unes escales molt prolongades. L’entrenament i la pràctica són els millors aliats de la prevenció.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.