Exposicions
Presentacions de llibres

UNA MENTIDA FABULOSA

Nou llibre de Pepa Úbeda editat per l’Eixam

Foto de l'autora
Foto de l'autora
01 / 11 / 2012 | Dolors Jimeno

Pepa Úbeda és una dona polifacètica molt coneguda per les amigues i els amics de la Intersindical gràcies a l’activitat lectora El Micalet parla de llibres, que es fa en col·laboració amb Intersindical Cultura.

Intersindical Cultura acollirà una de les presentacions (en donarem totes les dades prompte) que la mateixa autora anuncia en el text que reproduïm a continuació:
Finalment, ja ha eixit a la venda el meu llibre de contes eròtics i il·lustracions acompanyats de les receptes d’un menú degustació elaborades per Josep Maria Baldó, cap de cuina del restaurant de l’hotel Las Arenas de València.
Ha estat un llarguíssim pelegrinatge amb final feliç.
Hi haurà un munt de presentacions a tot arreu, però si no podeu vindre i voleu llegir els contes i elaborar les receptes, podeu demanar-lo en la vostra llibreria habitual.
Hi ha versió en valencià i en castellà –Una mentida fabulosa i Una mentira de fábula– totes dues editades per L’EIXAM.
Hi ha més informació en aquests enllaços:
http://www.eixamedicions.com/fitxallibre.php?id_llibre=442
http://www.eixamedicions.com/fitxallibre.php?id_llibre=443




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.