Retallades

Intersindical presenta recursos en nom de 776 persones per la paga extra

Una Resolució del 27 de maig havia denegat els recursos d’alçada.

28 / 05 / 2013 | Intersindical

En el dia de hui, els serveis jurídics d’Intersindical Valenciana han presentat 14 recursos contenciosos administratius davant els jutjats contenciosos administratius d’Alacant, Castelló, Elx i Valencia, contra la Resolució de 27 de maig, que va denegar els recursos d’alçada i les reclamacions de quantitat que van presentar les persones que treballen en els quatre sectors dependents de la Generalitat: Administració de Justícia, Administració de la Generalitat, Ensenyament Públic no Universitari i Sanitat.

S'hi demana la nulitat de la supressió de la paga extra de Nadal del 2012

Els recursos, que comprenen 776 persones, s’han presentat l’últim dia possible, per a permetre que un major nombre de persones pugueren participar. D’aquestes, 185 corresponen a les presentades a Alacant, 50 a Elx, 62 a Castelló i 479 als jutjats de València.

La pretensió dels contenciosos és que es declare la nulitat de la supressió de la paga extra de Nadal de 2012 per al personal al servei de la Generalitat o, subsidiàriament, que es declare l’obligatorietat de pagar la part corresponent al període que es va meritar (devengar) fins l’entrada en vigor del RDL 20/2012, del Govern de l’estat, que va anular la paga extra de desembre del personal públic, la qual cosa suposa una quarta part de l’import total.

Els recursos pretenen, a més, la suspensió dels procediments fins que el Tribunal Constitucional conteste les qüestions de constitucionalitat que li han plantejat, entre altres, l’Audiència Nacional, el TSJ de Castilla y León y el TSJ de Madrid. Per als serveis jurídics d’Intersindical Valenciana, és de tota lògica d’economia processal que les demandes suspenguen les seues ordinàrie tramitacions fins que es conega el sentit de la resolució del Tribunal Constitucional al respecte.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.