Retallades

Els sindicats de la funció pública rebutgen les retallades i anuncien mobilitzacions pel divendres

Intersindical Valenciana, UGT, CCOO, CSI-F i FSES convoquen concentracions davant els centres de treball el divendres 13 de 10:00 a 10:30h. Hi haurà també concentracions a les 12:00h davant la Delegació del govern de València i la Subdelegació d’Alacant.

La guillotina de les retallades recorre els carrers de València la nit passada.
La guillotina de les retallades recorre els carrers de València la nit passada.
11 / 07 / 2012 | Intersindical

El nou pla de retallades presentat avui pel president del Govern, Mariano Rajoy, constitueix segons el parer dels sindicats amb presència a la Mesa General de la Funció Pública Valenciana (UGT, CCOO, CSI-F, FSES i INTERSINDICAL VALENCIANA) una agressió sense precedents, no ja als drets de les empleades i empleats públics, sinó al conjunt de persones treballadores, persones en atur i, especialment, als fonaments que van fer possible la Constitució, i la pròpia democràcia.

Eñ govern acata les imposicions directes realitzades després del rescat del sector financer

El Govern torna a carregar contra els empleats públics, als que criminalitza.
Sota l’excusa de la crisi es pretén vulnerar una vegada més la llei, és a dir, l’Estatut Bàsic dels Empleats Públics, aprovat per absolut consens de tot l’arc parlamentari el 2007. Se substitueix el dret a la negociació col·lectiva per la imposició autoritària. I això es fa per acatar les imposicions directes realitzades després del rescat del sector financer espanyol.
La suspensió de la paga de Nadal, la destrucció d’un important nombre de llocs de treball públics, l’anunci d’un nou increment en la jornada de treball, per justificar l’acomiadament del personal interí i temporal, etc, sembla que són, amb la resta de mesures anunciades per Rajoy, les condicions que imposa la UE per al citat rescat financer.
Per això, davant tals agressions, els sindicats hem convocat amb caràcter d’urgències concentracions a les portes de tots els centres de treball de les diferents administracions públiques i empreses del sector públic el proper divendres de 10 a 10.30 hores.
Així mateix, es realitzaran concentracions a les 12 hores a València i Alacant davant la Delegació del Govern (C / Colom) i la Subdelegació del Govern (Plaça de la Muntanyeta), respectivament.
La setmana vinent hi haurà reunions d’abast estatal per preparar les mobilitzacions a desenvolupar.



Comentaris
Marina Muñoz Ucha
12 / 07 / 2012 - 19:29

Que buen idea esto de cargarse la paga de navidad, no sabía yo como acabar con el engaño de PAPÁ NOEL y los REYES MAGOS. Harta de las comidas en casa, invitando a todos los familiares, o de hacer viajes para ver familiares que vive lejos. El único problema que se me plantea es como decírselo a mi hijo.ah! ya se le diré que los regalos se los han llevado a BANKIA, porque nosotros hemos sido malos y que no nos han invitado a la fiesta.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.