Retallades

Amb diners, torrons, i per Nadal, sense paga

Davant l’agressió del govern espanyol, Intersindical Valenciana cridarà a la desobediència del personal del sector públic i a treballar estrictament a reglament.

11 / 07 / 2012 | Intersindical

“Només el PP serà responsable del que passe a partir d’ara en l’administració, a tota acció s’ha de contestar amb mesures de la mateixa intensitat i els sindicats no podem permetre que se seguisca agredint aquest col·lectiu de treballadors”, afirma Intersindical Valenciana.

Les mesures anunciades pel govern espanyol són una garrotada a l’economia de centenars de famílies i, consegüentment, van en contra del creixement del consum com a factor d’impuls del creixement econòmic.
El personal al servei de les administracions públiques a l’Estat espanyol ha suportat durant més d’una dècada una constant persecució per part dels diferents governs, fins al punt d’arribar a utilitzar les mesures de retallada i pressió contra aquest col·lectiu com un aval de presentació del bon govern quan, està demostrat, que el personal funcionari a l’Estat espanyol és un dels més productius d’Europa.
La pèrdua del poder adquisitiu d’aquest col·lectiu és actualment del 30% per als últims deu anys, a què caldrà sumar el 7% de pèrdua mitjana que suposa l’eliminació de la paga extraordinària de final d’any anunciada hui. Tinguem en compte que l’increment de l’índex de preus de consum porta acumulat un increment, en aquest mateix període, d’un 20%, fet que suposa que, a la pèrdua directa de salaris, cal sumar la inflació.
Vicent Mauri, portaveu d’Intersindical Valenciana, afirma que “el personal de les administracions no pot suportar més mesures de retallada del salari, ni dels seus drets laborals i és per aquesta situació per la qual Intersindical traslladarà a la resta de sindicats de la Funció Pública la necessitat urgent d’adoptar mesures de pressió per detindre aquesta agressió que, per descomptat, han de ser de la mateixa intensitat que l’agressió sense perjudicar més els empleats.”
En aquest sentit, ha afirmat que “alternativament a les vagues que s’han convocat o es puguen convocar, s’han d’adoptar altres mesures de pressió que vagen dirigides a col·lapsar el funcionament de l’administració i a aconseguir que el Consell prenga decisions que no redunden en perjuí del personal. Amb aquestes mesures, que van en contra dels interessos de centenars de milers de famílies i que no afavoreixen el creixement ni el consum, només ens estan deixant una opció i aquesta és donar suport a les mesures de desobediència i treballar estrictament a reglament, ja que ni tan sols el Consell ni el govern d’Espanya han acceptat cap de les mesures d’estalvi de despesa supèrflua que els sindicats hem proposat reiteradament.”
“Demanarem al personal que exigisca les ordres per escrit, que no utilitze mitjans propis com el cotxe o els telèfons propis per a desenvolupar el seu treball, que passe despeses per desplaçaments i que no dedique ni un minut més del seu temps personal a la faena. Intersindical elaborarà un manual de les mesures de pressió que es poden dur a terme dins de la legislació vigent. Això posarà en evidència la dedicació extraordinària dels treballadors públics.”
“És lamentable -–ha continuat assenyalant el representant sindical– que aquest govern no entenga que el manteniment del poder adquisitiu dels treballadors és una mesura per a impulsar el creixement i que qualsevol mesura que retalle aquesta capacitat de consum dificulta el creixement econòmic. I el que és pitjor, i d’això ha de ser conscient el personal, és que aquesta pèrdua es pretén que siga permanent i no recuperable, per molt que afirmen que es podrà recuperar a partir de 2015.”



Comentaris
ANTONIO GIMENO ALACREU
11 / 07 / 2012 - 14:48

Me parece acertado el artículo;  desde vuestra posición teneis que manifestar la opinión de la gente; los que sobran son precisamente ellos, los políticos,  palabra hoy en día sinónimo de “cborizos” sin vergüenza.


sariera
11 / 07 / 2012 - 14:55

QUE TORNEN TOTS ELS DINERS QUE ROBEN I ES LLEVEN ELS SOUS VITALICIS ÉS UNA ALTRA FORMA D’ESTALVIAR.


Carmen Cervera Martínez
11 / 07 / 2012 - 17:37

Pense que, amb aquesta situació,cal fer una vaga total de consum.Comprar només el que siga necessari i deixar-nos de gastar allò del que podem prescindir. S´han acabat el Corte Inglés, els regals de Nadal i, per tant,els torrons…


Adolfo
12 / 07 / 2012 - 8:45

El gran problema de esta sociedad es que está dormida y acomodada, es increible la de garrotazos que nos han pegado y seguimos como corderitos obedeciendo fielmente con la cada vez mas extingida esperanza de salvarnos de la quema. Estos métodos de dominación, ya empleados en otros gobiernos y basados en el miedo, desconfianza y egoismos entre otras virtudes, son altamente efectivos. Y ahora tenemos las redes sociales como nuevo juguetito inocuo para quejarnos y creernos que somos algo con un “me-gusta”.


Eva Molinero
12 / 07 / 2012 - 8:48

Nuevas medidas de ajuste, justo ahora en pleno verano para dificultar la coordinación y movilizaciones de los empleados públicos/sociedad en general. Tontos no son, nosotros sí.


Insumisión
12 / 07 / 2012 - 8:54

Estoy de acuerdo con vosotros, pero tendríamos que tomar medidas mas contundentes , por ejemplo, ellos nos hacen un recorte drástico a las clases menos favorecidas, como somos los funcionarios, como son los pensionistas y como son los parados. Estos no pueden hacer huelga y a nosotros la huelga nos cuesta un dineral.

Yo propongo una medida tan drástica como la de ellos, además de no consumir productos no necesarios como la ropa, turrones, etc. Deberíamos dejar de pagar impuetos municipales, como el IBI, circulación, etc. Estos tendría mucho impacto mediático y además los Ayuntamientos y son parte muy importante de este crisis, se arruinarían.

Si yo dejo de pagar no pasa nada, me hacen pagar recargos y al final me lo quitan del banco (supongo). Pero si dejamos de pagar todos los funcionarios, parados y pensionistas, eso ya es otro asuntos.

Os propongo una REBELDIA FISCAL. AGAMOSLES DAÑO DONDE NOS LO HAN HECHO A NOSOTROS Y QUE ES DONDE MAS DUELE. En el bolsillo.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.