Retallades

Ajornats els juís de faltes contra sindicalistes per les tancades

Desenes de persones s’han concentrat a la ciutat de la Justícia en suport a les persones encausades. El juí tindrà lloc el 27 de març.

Permanents sindicals s'han concentrat aquest matí a la Ciutat de la Justícia de València en suport a les persones encausades.
Permanents sindicals s'han concentrat aquest matí a la Ciutat de la Justícia de València en suport a les persones encausades.
20 / 03 / 2012 | Intersindical

Els juís de faltes no s’han fet hui per un defecte procedimental, ja que no ha sigut convocada a l’acte la Polícia Autonòmica. Els juís són dos: un al comité d’empresa de Benestar Social i un altre a la junta de personal dels serveis centrals i dels serveis territorials de València, i se celebraran el dia 27 de març, a primera hora del matí.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.