Mobilitzacions

Desenes de milers de persones contra les retallades del govern espanyol i valencià

Per primera vegada, coincideixen en una mobilització tots els col·lectius afectats per les retallades i el colp d’estat financer.

Pancarta Intersindical Valenciana manifestació València
Pancarta Intersindical Valenciana manifestació València
24 / 02 / 2013 | Intersindical

Tots els sectors afectats per les retallades, totes les persones i les reivindicacions juntes, tots els col·lectius, moviments, organitzacions junts contra les retallades i per una veritable democràcia. A València, Alacant, Castelló, Elx, Elda i a la resta de l’estat una riuada de gent va omplir els carrers de pobles i ciutats.

Intersindical Valenciana, que va participar en l’organització i en les manifestacions, junt a altres sindicats, entitats, plataformes i xarxes, la Cimera Social, les assembles del 15M…, valora positivament la massiva participació que aglutinava el conjunt de la ciutadania contra la dictadura del mercat i la corrupció. A més, destaca, com un dels elements més positius, la gran unitat aconseguida al nostre país amb la presència de totes les organitzacions i xarxes.

Des de la Intersindical Valenciana es considera que cal continuar i intensificar les mobilitzacions i la unitat fins aconseguir les reivindicacions plantegades.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.