Escola d'Estiu 2007
Formació Persones Adultes

 

Cartell   -   Carta   -   Programa   -   fitxa d'inscripció


 
 

Escola d’Estiu de Formació de Persones Adultes: educands i educadors

“ Com procés de coneixement, formació política, manifestació ètica, búsqueda de la bellesa, capacitació científica i tècnica, l’educació és pràctica indispensable i específica dels sers humans en la història com a moviment, com a lluita.”

                                      Política y educación. Paulo Freire. Siglo XXI Editores

Companyes i  companys

Les entitats i organitzacions, els centres i les associacions que conformem la comissió organitzadora de l’escola d’estiu de FPA us proposem de nou una trobada de persones educadores i educandes per a pensar, dissenyar i posar en marxa als centres, als territoris i a les associacions  les novacions educatives necessàries i amb elles recrear la formació de persones adultes.

Enguany, voldríem que les reflexions, les aportacions,... estiguen guiades per les tasques pedagògiques que realitzem i les possibilitats d’emancipació que generen, tant per a les persones educadores com educandes i, d’aquesta manera, hem considerat que l’eix d’aquesta edició siga:

Creuant les fronteres educatives. 

Repensar i recrear la formació de persones adultes 

I en nom de les entitats organitzadores i col·laboradores, us enviem la fitxa, el programa i el cartell d’aquesta iniciativa formativa i, a més a més, us demanem  que el doneu a conèixer al vostre àmbit de treball i, a més a més, implementeu la participació de professores i professors, de persones participants,... en l’escola d’estiu específica de FPA.

 Esperant la vostra dinàmica participació en aquesta iniciativa que ens servirà, a totes i a tots, en el procés de constituir xarxes de novació i de cooperació  educativa i formativa, us convidem a omplir la fitxa adjunta i a enviar-nos-la, abans de l8 de juny.

Una cordial salutació

Xàtiva, 17 d’abril de 2007