logo_intersindical

Intersindical Valenciana > Salut laboral i medi ambient > Salut Laboral

Intersindical participa en les Jornades de Salut Laboral de la Confederació Intersindical

17 / 05 / 2017 | Intersindical

Membres d’Intersindical Valenciana assistiran i participaran en les Jornades de Salut Laboral que se celebraran a Sevilla el 19 i 20 de maig de 2017.


En aquestes Jornades es presentaran cinc ponències: La Formació en la prevenció de riscos laborals: aspectes acadèmics i sindicals; Papers, informació i funcions dels treballadors/as i delegats/as en la Salut Laboral segons les lleis; Els riscos psicosocials en el treball en el segle XXI; Seguretat Laboral professional i del pacient en la manipulació de medicaments perillosos; i La situació en Salut Laboral en la dona avui dia. Es donarà a conéixer el Pla de Prevenció d’Assetjament Laboral docent en la Junta d’Andalusia. I es comptarà amb la participació de tots els sindicats de la Confederació d’Intersindical per a intentar visualitzar les Línies d’Acció Sindical i els problemes en els diferents sindicats.

La nostra companya d’Intersindical Salut, María Amparo Ortuño, presentarà la ponència titulada “Seguretat Laboral professional i del pacient en la manipulació de medicaments perillosos”.

Intersindical Valenciana aposta per la formació contínua i l’intercanvi de realitats i experiències en Salut Laboral entre els diferents territoris i sindicats integrats en la Confederació Intersindical, considera molt important seguir promovent aquestes trobades i reivindicant les millores en salut laboral, perquè “la salut laboral, és la nostra salut”.


download16x16 Programa de les jornades

El més recent

Troba'ns al Facebook