logo_intersindical

Intersindical Valenciana > Pensionista >

Assemblea persones jubilades i pensionistes

13/10/2017 | Intersindical

Convocatòria Assemblea persones pensionistes i jubilades de la Intersindical Valenciana


El proper DILLUNS 23 d’octubre, a les 11 hores, a la seu de STAS – Intersindical Valenciana (carrer Juan de Mena, 22, baix, València) tindrà lloc una ASSEMBLEA de persones pensionistes i jubilades de la Intersindical Valenciana per tractar diversos assumptes que ens afecten: situació de les pensions, mobilitzacions convocades i Sindicat de Persones Jubilades i Pensionistes.

El passat 27 de setembre va tindre lloc una assemblea on es van informar i debatre sobre tots aquests assumptes. També es va acordar fer una nova reunió el 23 d’octubre per aprofundir en els temes tractats.

Per altra part, com sabeu, s’està debatent sobre el futur de les pensions en la “Comissió del Pacte de Toledo per la reforma de les pensions”. A més, el govern espanyol ha anunciat que, de no tindre suport suficient per aprovar els pressupostos de 2018, prorrogarà els pressupostos de 2017, cosa que afectarà a la revalorització de les pensions.

En aquest context tant important, les diferents organitzacions de persones pensionistes i jubilades del País Valencià i de l’estat espanyol, també la Intersindical Valenciana, han decidit convocar una Jornada Estatal pel Sistema Públic de Pensions per exigir, entre altres reivindicacions, l’actualització automàtica de les pensions, la recuperació del poder adquisitiu perdut als darrers anys, i la derogació de les reformes de les pensions de 2011 i 2013, així com per donar suport a les iniciatives parlamentàries encaminades a la defensa del sistema públic de pensions. A València es farà una concentració unitària DIJOUS, 26 d’octubre, a les 11:30 hores, a l’INSS, del carrer Pelai, 47.

Finalment, informar-vos que en la Intersindical Valenciana existeix el Sindicat de Persones Jubilades i Pensionistes. Un sindicat, que es va constituir el 15 de juny de 2010, amb els objectius d’organtizar i agrupar les persones jubilades i pensionistes de tots els sindicats de la Intersindical Valenciana i de defensar els seus interessos en acabar la seua vida laboral. Per contactar ho podeu fer al correu electrònic .(Javascript ha d'estar habilitat per a veure aquesta adreça de correu) o bé acudint a l’assemblea convocada per al dia 23 d’octubre.

 


El més recent