Retallades

S’inicien les reclamacions per la supressió de la paga extra

Els sindicats UGT, CCOO, CSIF, Intersindical Valenciana, SATSE, CESM-CV, USAE, USO-CV, ANPE, Sindicat Lliure de Correus, GESTHA i UCESHA, inicien les reclamacions contra la supressió de la paga extra de desembre de 2012.

24 / 01 / 2013 | Intersindical

Els sindicats integrants de la Plataforma Sindical d’Empleades i Empleats Públics inicien el dia 31 de gener les reclamacions contra la Generalitat, Entitats Locals Valencianes i la resta del Sector Públic, per vulnerar els drets del seu personal en no abonar-los la Paga Extra de desembre.

L’inici de les accions de reclamació es realitzarà de manera coordinada per part de les organitzacions sindicals integrades en la Plataforma.

Amb la finalitat d’emparar el dret del personal laboral, s’interposaran conflictes col·lectius de forma conjunta pels sindicats amb representació en cada àmbit en el qual hi haja conveni col·lectiu.

Per al personal estatutari i funcionari, els sindicats interposaran recursos contenciosos individuals a manera de “plets testimoni” en tots els sectors i províncies, assumint les possibles costes judicials. Una vegada que s’obtinguen les primeres sentències favorables, se sol·licitarà l’extensió d’efectes o s’arbitrarà el millor dels procediments perquè el dret es reconega a totes les empleades i empleats públics valencians.

La supressió de la Paga Extra ha suposat una nova agressió als drets laborals de les empleades i empleats públics, i vulnera els articles 9.3 i 33 de la Constitució i el que estableix el Conveni Europeu per a la Protecció dels Drets Humans i les Llibertats Fonamentals.

LOS SINDICATOS UGT, CCOO, CSIF, INTERSINDICAL VALENCIANA, SATSE, CESM-CV, USAE, USO-CV, ANPE, SINDICATO LIBRE DE CORREOS, GESTHA Y UCESHA, INICIAN LAS RECLAMACIONES CONTRA LA SUPRESIÓN DE LA PAGA EXTRA DE DICIEMBRE DE 2012

Los sindicatos integrantes de la Plataforma Sindical de Empleadas y Empleados Públicos el día 31 de enero inician las reclamaciones contra la Generalitat, Entidades Locales Valencianas y resto del Sector Público, por vulnerar los derechos de su personal al no abonarles la Paga Extra de diciembre.

El inicio de las acciones de reclamación se realizará de manera coordinada por parte de las organizaciones sindicales integradas en la Plataforma.

Con el fin de amparar el derecho del personal laboral, se interpondrán conflictos colectivos de forma conjunta por los sindicatos con representación en cada ámbito en el que exista convenio colectivo.

Para el personal estatutario y funcionario, los sindicatos interpondrán recursos contenciosos individuales a modo de “pleitos testigo” en todos los sectores y provincias, asumiendo las posibles costas judiciales. Una vez que se obtengan las primeras sentencias favorables, se solicitará la extensión de efectos o se arbitrará el mejor de los procedimientos para que el derecho se reconozca a todas las empleadas y empleados públicos valencianos.

La supresión de la Paga Extra ha supuesto una nueva agresión a los derechos laborales de las empleadas y empleados públicos, y vulnera los artículos 9.3 y 33 de la Constitución y lo establecido en el Convenio Europeo para la Protección de los Derechos Humanos y las Libertades Fundamentales.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.