Mobilitzacions

Segona Marxa contra el balafiament de diners públics

Diumenge, 24 de juny, i coincidint amb la celebració del Gran Premi d’Europa de la Fórmula 1 en l’anomenat “Valencia street circuit”, tindrà lloc la 2ª Marxa anti-despilfarro a la ciutat de València.

14 / 06 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana i UGT convoquen la ciutadania valenciana i, en especial, el personal al servei de la Generalitat Valenciana, a manifestar-se contra la política de balafiament de recursos que ha dut a terme i continua duent la Generalitat Valenciana.

La política de grans esdeveniments duta a terme per la Generalitat des de l’arribada al poder del Partit Popular ha esdevingut un negoci ruïnós, en què les inversions s’han perdut en pous sense fons: Terra Mítica, Ciudad de la Luz, Ciutat de les Arts i de les Ciències, America’s Cup o el GP de Fórmula 1. En aquests moments de greu crisi pressupostària, la Generalitat, lluny de fer marxa enrere en aquesta política cega, fuig endavant insistint en la celebració del Gran Premi d’Europa de Fórmula 1.
Aquesta carrera li costa a la Generalitat milions i milions d’euros, no solament en el cànon que ha de pagar a l’“amo” de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, sinó també per l’assumpció de les pèrdues de l’empresa organitzadora dels tres primers grans premis i per les despeses de l’organització. Cada gran premi li ha costat molts milions a la butxaca de la ciutadania valenciana. I tot, només perquè abans Camps i ara Fabra no tenen el coratge suficient per a negar-se a complir un contracte abusiu en un moment en què es retallen drets socials.
No es pot acceptar tirar així els diners quan es retallen les prestacions sanitàries a les persones que no són mutualistes; en què s’augmentarà la ràtio en escoles i instituts, empitjorant les condicions de l’escola pública; quan s’està provant de privatitzar la sanitat; quan el personal empleat públic veu retallats els seus drets laborals i les seues retribucions; quan les empreses públiques de la Generalitat han d’acomiadar entre 3500 i 4500 persones.
PER TOT AIXÒ, FEM UNA CRIDA A LA PARTICIPACIÓ EN LA MARXA DEL DIA 24 DE JUNY A VALÈNCIA, A L’AVINGUDA DEL PORT, CANTÓ A LA PLAÇA DE SARAGOSSA



Comentaris
francesc (Montolivet)
19 / 06 / 2012 - 16:42

Després de la marxa estaría genial que ens unírem a la CASSEROLADA-PROTESTA contra el circuit urbà de la F1, al passeig marítim, front a l’Hotel Neptuno.

https://www.facebook.com/events/437561149602158/

Retallades en investigació, sanitat, ensenyament, rescats milionaris als bancs mentre fan fora a la gent de les seues cases ... I encara s’atreveixen a fer la F1?
Si ells fan soroll, nosaltres també. Vine a protestar a la porta del circuit del passeig marítim.
NO VOLEM F1 A LA CIUTAT!
NO VOLEM PAGAR-LA NOSALTRES!
VOLEM VEURE EL CONTRACTE!

Organitza Plataforma Circuit Urbà NO!

Porteu dinar, beguda, protecció contra el sol, banyador,... Dinarem junts després de la casserolada!!


Indignat
23 / 06 / 2012 - 12:52

“Anti-despilfarro”?

En valencià és “malbaratament” o “balafiament”.

Posar una burrada d’aquesta mida en un cartell de la Intersindical, on entre altres està l’STEPV, és indignant.

De veres no s’ha percatat ningú en tot el procés des del disseny del cartel fins a la seua impressió en massa en la impremta?

A marques comercials se’ls ha fet boicot per utilitzar la Ñ en compte del dígraf NY en la seua cartellería…

Increïble.


Amadeu Sanz
23 / 06 / 2012 - 16:25

Tens raó. Indignat, i demanem disculpes per la descomunal errada que s’ha comés en el cartell. L’única explicació que podem donar és que, per la urgència, el cartell no va passar pels controls habituals. Quan ens vam adonar, ja havíem fet tard. Com saps, estem compromesos amb la llengua i cultures d’aquesta terra i posem tota la cura que podem en la confecció dels nostres textos i comunicacions. És, potser, això mateix, el que fa més increïble el lema d’aquest cartell. Ho sentim i, en la mida de les nostres possibilitats, no es tornarà a repetir.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.