logo_intersindical

Intersindical Valenciana > Notícies de la Intersindical > Retallades

Presentat el primer recurs contra el decret llei

14 / 02 / 2012 | Intersindical

El 25 de gener es va presentar en la Ciutat de la Justícia de València el primer recurs contenciós contra l’aprovació del Decret Llei 1/2012.


El recurs l’han presentat els cinc sindicats presents en la Mesa General de la Funció Pública (INTERSINDICAL VALENCIANA, CCOO, CSI-F, FSES i UGT). Com que el decret llei té força de llei, no s’ataca directament, ja que no hi ha via jurídica per a fer-ho, sinó que s’impugna la decisió del Consell d’aprovar-lo, ja que no ha complit els tràmits preceptius previs, com és la negociació col·lectiva.

Com que el decret llei té força de llei, s'impugna la decisió del Consell d'aprovar-lo

Segons la tesi de les cinc organitzacions, i es pot comprovar en el desenvolupament de la reunió de la Mesa General del 4 de gener, no hi hagué negociació, sinó una simple presentació de les mesures per part del conseller, sense donar opció a la negociació. Per una altra banda, a mesura que es vagen dictant resolucions d’aplicació del decret llei a les persones particulars anirem donant-vos informació sobre com les podem recórrer.

Següent següent anterior Anterior

Francesca Juan Estellés | 18 / 02 / 2012 - 14:11


ESTIC D’ACORD QUE CAL FER FORÇA PER TAL D’ACONSEGUIR QUE ES RETIRE EL DECRET LLEI.CREC QUE S’HA DE RECÓRRER EL DECRET PER TOTS ELS MOTIUS SUBRATLLATS I PERQUÈ NO FACEN FORA ELS INTERINS I INTERINES QUE NO SÓN COM VOSALTRES DIEU ” D’USAR I LLENÇAR “


Deixa un comentari

Normes d'us: Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana. / No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes. / Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles. / Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats. / No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat. / Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Troba'ns al Facebook