Dependència

Per la retirada del recurs contra la contractació personal per valorar dependència

El sindicats de l’Ajuntament de València demanen la retirada del recurs que ha interposat la delegació Govern contra el consistori per la contractació de més personal per agilitar l’aplicació de la llei de la Dependència.

11 / 10 / 2017 | Intersindical

La Delegació del Govern pretén que s’anul·le l’acord del Ple de l’Ajuntament de València, del 30 de març passat, pel qual es va aprovar la contractació de 65 professionals per dur a terme la valoració de milers d’expedients de ciutadans i ciutadanes en situació de dependència. Contractacions que compten amb una subvenció de 3 milions d’euros de la Conselleria d’Igualtat.

Aquest recurs és un nou atac del govern de Rajoy a la Dependència. El PP torna a demostrar una nul·la sensibilitat amb els problemes que afecten la ciutadania i amb la situació del personal pendent de contractació. La subvenció de 3 milions d’euros de la Generalitat Valenciana farà possible contractar un total de 65 persones entre treballadores i treballadors socials, personal tècnic auxiliar, personal subaltern i administratiu, educadores i educadors socials i altres professionals. Si prospera el recurs del govern central o es paralitza l’acord, es deixarà de valorar milers de sol·licituds i, a més, caldrà acomiadar els 65 professionals contractats.

Els sindicats de l’ajuntament, entre els quals es troba STAS – Intersindical Valenciana, en defensa de les persones en situació de dependència i dels professionals dels serveis socials, exigim la retirada del recurs interposat i sol·licitem a l’Ajuntament que seguisca defensant aquestes contractacions com a mitjà perquè les sol·licituds de la dependència es tramiten amb agilitat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.