Mobilitzacions

Milers de persones marxen contra el balafiament de diners públics

Intersindical Valenciana exigeix que Francisco Camps pague el cost del desplegament policial en la Miguel Hernàndez.

Marxa d'Alacant a la Ciutat de la Llum
Marxa d'Alacant a la Ciutat de la Llum
11 / 02 / 2012 | Intersindical

Milers de valencianes i valencians han participat en les manifestacions convocades per Intersindical Valenciana, FSES, CSI-F, UGT i CCOO contra el balafiament dels recursos públics, contra el decret llei de la Generalitat valenciana que rebaixa el salari dels personal del sector públic i contra la disminució de les partides destinades als serveis públics.

La ciutadania expressa el malestar envers una política basada en "saraus"

A Castelló més de 2.500 persones s’han concentrat en un aeroport que no funciona i que no té cap utilitat social. Un aeroport inútil que no ha servit per a crear ocupació ni riquesa a les comarques del Nord del País Valencià. Les persones concentrades han tallat l’autovia davant l’actitud de les forces de seguretat, que han intentat dificultar la manifestació.
A Alacant més de 400 cotxes, unes 3.000 persones, han posat en evidència la inutilitat social de la Ciutat de la Llum, que no ha servit per a generar una industria cultural vinculada amb el sector audiovisual valencià.
A Benidorm més de 3.000 persones han posat l’accent en el balafiament de diners públics i de les caixes d’estalvis valencianes, especialment de la CAM, que han invertit diners per assegurar beneficis privats, fonamentalment immobiliaris, que s’han generat al voltant del parc temàtic.
Finalment, a València unes 11.000 persones s’han manifestat des de l’Àgora, una obra inacabada sense cap utilitat més enllà de quatre partits de tenis, fins al port de València que simbolitza la megalomania de la senyora Rita Barberá i de l’ex-president Francisco Camps per raó d’haver pagat una quantitat desmesurada per la llicència de la Fórmula I.
Per a Intersindical Valenciana, l’èxit de les manifestacions es degut al gran malestar de la ciutadania valenciana envers una política basada en els “saraus” i el desviament dels diners públics perquè quatre amics obtinguen grans beneficis a costa dels diners que paguen totes les valencianes i valencians.
Mentrestant, el govern valencià posa mà a la butxaca de més de 140.000 persones que treballen en el sector públic i es redueixen les partides pressupostàries destinades a la sanitat, l’educació, els serveis socials, la dependència… Per tot açò, des de la Intersindical Valenciana es demana la dimissió immediata del conseller José Manuel Vela i la derogació del Decret Llei 1/2012 que rebaixa els salaris del personal del sector públic.
Per acabar, Intersindical Valenciana critica el desplegament policial que va tindre lloc, ahir, a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, exigeix que la delegada del govern en la Comunitat Valenciana informe del cost que va tindre i demana que el pague de la seua butxaca Francisco Camps, ja que és inadmissible que es gasten els diners públics perquè una persona llija la seua tesi en una universitat. L’acte era privat, d’un ciutadà més, i ha suposat una despesa important, més de cinquanta dotacions policials, que hem pagat totes les valencianes i valencians. Aquest fet és una mostra de la utilització personal i partidista dels recursos públics, per la qual cosa els seus serveis jurídics estudiaran la possibilitat d’interposar una demanda contra la delegada del govern per malbaratament de recursos públics.

Fotos Marxa Aeroport / Marxa Àgora




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.