Mobilitzacions

Milers de persones del sector públic participen en les concentracions contra les retallades

Hui ha tingut lloc un nou divendres de dol en les Administracions i institucions públiques.

Pancarta vaga sector ferroviari davant Delegació Govern
Pancarta vaga sector ferroviari davant Delegació Govern
03 / 08 / 2012 | Intersindical

El personal del sector públic protagonitza un nou divendres de dol.

Milers de persones han eixit a les portes dels centres de treball per fer patent el rebuig a les retallades del govern de Rajoy convocades per la totalitat dels sindicats del sector, entre els quals es troba la Intersindical Valenciana.
En la concentració que s’ha fet a la Delegació del Govern de València han participat centenars de persones. A aquesta s’han sumat persones del sector ferroviari que ha protagonitzat la primera jornada de vaga contra la liberalització del sector. Una liberalització que pretén segregar les empreses ferroviàries i la seua privatització.
Els divendres de dol tindran continuïtat durant tot el mes d’agost per donar a conèixer a la ciutadania que les mesures aprovades per Rajoy busquen acabar amb els serveis públics, eliminar prestacions socials, reduir la plantilla i reduir els drets i salaris del personal que hi treballa. Unes mesures que estan tenint una forta contestació en els carrer des del mateix dia de la seua aprovació.
A més dels divendres de dol, estan convocades noves concentracions en les Delegacions i Sotsdelegació del govern per al dia 31 d’agost, a les 11 hores, una jornada de lluita per al 12 de setembre i una marxa a Madrid per al 15 de setembre.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.