Les intersindicals participen en la jornada “l’hora de les decisions”

Intersindical Alternativa de Catalunya, STEI – Intersindical i Intersindical Valenciana participen en l’hora de les decisions

22 / 02 / 2017 | Intersindical

Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), STEI – Intersindical (Illes Balears) i Intersindical Valenciana participaran en la jornada coorganitzada per l’Institut Ignasi Villalonga d’economia i empresa i el setmanari “El Temps” “L’hora de les decisions, infraestructures, finançament i sectors econòmics” que tindrà lloc el pròxim 2 de març al Palau de Congressos de València.

Els tres sindicats valoren positivament la convocatòria d’aquesta jornada, en la que participaran destacats personalitats dels àmbits econòmic, sindical, empresarial, acadèmic i polític de l’Euroregió de l’Arc Mediterrani (EURAM) i de països com Quebec, Escòcia, Flandes, Alemanya i Suïssa. 

Per a Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), STEI – Intersindical (Illes Balears) i Intersindical Valenciana la trobada és molt oportuna i necessària davant la constant discriminació de l’estat al conjunt de territoris que conformen l’EURAM. Una discriminació en nombrosos àmbits com ara el finançament o les inversions. Per això, des dels tres sindicats es considera que cal articular un front comú dels territoris, les entitats i la ciutadania de l’EURAM per acabar amb aquests greuges i discriminacions, assolir les nostres reivindicacions i avançar envers un veritable autogovern que servesca per poder dissenyar polítiques pròpies en tots els àmbits.

En eixe sentit, Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), STEI – Intersindical (Illes Balears) i Intersindical Valenciana reivindiquen l’establiment de Marcs Nacionals de Relacions Laborals i Prestacions Socials que permeten una negociació col·lectiva real i la millora de les condicions laborals, socials i econòmiques de les treballadores i treballadors al nostres respectius àmbits territorials.

http://euroregioeuram.eu/llibreblanc/




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.