Generalitat
Retallades

La paga extra de desembre de 2012 s’acabarà de cobrar aquest estiu

La Generalitat pagarà finalment la part de la paga extra de desembre de 2012 que estava pendent de cobrament. Les persones que estiguen d’alta en nòmina actualment rebran el pagament en juliol. Les persones que no ho estiguen hauran de demanar el pagament. Aquests pagaments no afecten el personal de l’Administració de Justícia, que ja va cobrar el 100% del que se li devia en 2015.

20 / 07 / 2016 | Intersindical

El DOCV de 20 de juliol ha publicat les següents resolucions:

RESOLUCIÓ de 13 de juliol de 2016, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es reconeix el dret del personal docent no universitari de la Generalitat a l’abonament de determinada quantia corresponent a la paga extraordinària de 2012.
http://www.docv.gva.es/datos/2016/07/20/pdf/2016_5586.pdf
RESOLUCIÓ de 13 de juliol de 2016, de la Direcció General de Funció Pública, per la qual es reconeix el dret del personal de l’Administració de la Generalitat a l’abonament de determinada quantia corresponent a la paga extraordinària de 2012. http://www.docv.gva.es/datos/2016/07/20/pdf/2016_5590.pdf
RESOLUCIÓ de 14 de juliol de 2016, de la Direcció General de Recursos Humans i Econòmics, per la qual es reconeix el dret del personal gestionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a l’abonament de determinada quantia corresponent a la paga extraordinària de desembre de 2012. http://www.docv.gva.es/datos/2016/07/20/pdf/2016_5661.pdf

El personal d’alta en nòmina, com hem dit, no cal que faça res ja que, deixant de banda errades, tothom cobrarà amb la nòmina de juliol.

El personal que no estiga d’alta en nòmina, com excedències i/o jubilacions, hauran de demanr el pagament. Per a d’això, la Generalitat ha preparat un model que cap reomplir: Model petició extra 2012
A més, cal omplir el manteniment de tercers, que podeu obtenir en el següent enllaç: Manteniment de tercers (pdf)




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.