País Valencià

La Crida pel Finançament contrària a retardar la modificació del sistema de finançament

20 / 06 / 2018 | Intersindical

L’anunci del president del govern espanyol Pedro Sánchez d’ajornar fins 2020 la reforma del sistema de finançament és inacceptable per la Crida pel Finançament. Per aquesta xarxa és una garrotada a les valencianes i valencians que necessiten la modificació de l’actual finançament per acabar amb anys i anys d’espoli i de manca d’inversions públiques per poder avançar en el seu autogovern, millorar la vida de les treballadores i treballadors i del conjunt de la societat i per encarar el seu futur com a poble.

La Crida pel Finançament censura aquesta actitud del nou president espanyol que és contrària als compromisos que el seu propi partit havia expressat en diverses ocasions, no només al País Valencià sinó també a l’àmbit estatal. Les millores que proposa negociar no resoldran un problema estructural, històric, que pateix el poble valencià que ha llastrat el seu desenvolupament, la vertebració territorial i la cohesió social.

Les valencianes i valencians, les treballadores i treballadors, no podem esperar a la propera legislatura per seure’s a negociar un nou sistema de finançament, és una tasca urgent i necessària per la qual cosa crida al president espanyol a modificar la seues intencions i, en cas contrari, a organtizar una mobilització massiva, plural i unitària per aconseguir obrir la negociació immediatament per disposar dels nostres propis recursos, condonar el deute històric, augmentar les inversions per damunt de la mitjana estatal, i avançar envers una sobirania econòmica i fiscal per tindre les claus de la caixa.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.