Mobilitzacions

La Cimera Social convoca vaga general per al 14-N

Juan Clemente, de la Intersindical, en la Cimera Social
Juan Clemente, de la Intersindical, en la Cimera Social
23 / 10 / 2012 | Intersindical

El passat 19 d’octubre es va celebrar la 4a Cimera Social, de la qual forma part Intersindical, on es va anunciar públicament i davant els mitjans de comunicació la convocatòria d’una nova vaga general per al proper 14 de novembre a tot l’Estat espanyol.

La vaga general coincideix amb una jornada de lluita europea

El suport a la vaga general va ser unànime per part de les més de 150 organitzacions que componen la Cimera Social. Aquesta convocatòria coincideix amb una jornada de lluita europea.

La valoració molt negativa de les polítiques econòmiques i socials i de les reformes legislatives que a colp de decret està imposant el govern del PP són els motius principals d’aquesta convocatòria. L’objectiu és forçar un canvi radical en les injustes polítiques desenvolupades pel govern de Mariano Rajoy que només estan generant més desregulació i exclusió social, més pobresa i més atur.

Des de la Intersindical, amb la resta d’organitzacions sindicals i socials, treballarem en els diferents fronts de lluita oberts (referèndum, plataformes, etc.) i amb caràcter prioritari a aconseguir que la vaga general del proper 14 de novembre siga un èxit des del punt de vista laboral, però també perquè siga un èxit de participació ciutadana i de no consum. Per això, a més del conjunt de treballadors i treballadores, es fa una crida a pensionistes, aturats, estudiants, i a la ciutadania en general, perquè la resposta siga tan important que obligue el govern a canviar de model de polítiques econòmiques i socials, així com a derogar la injusta i injustificada reforma laboral.

Durant la 4a reunió de la Cimera Social, les organitzacions presents també han valorat molt negativament les retallades del govern i els seus nefastos efectes, especialment en el sistema educatiu, el sanitari i el deteriorament de tots els serveis públics en general. Motius més que suficients per a expressar, una volta més, el nostre rebuig a aquestes polítiques i lluitar per canviar-les, ara mitjançant la vaga general.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.