Pensions

Intersindical valora positivament manifestació per unes pensions dignes

El Sindicat considera que cal augmentar la pressió en les properes setmanes

Manifestació de hui, a València
Manifestació de hui, a València
22 / 03 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana valora positivament la manifestació per unes pensions públiques dignes que ha tingut lloc hui a la ciutat de València on han participat milers de persones. La manifestació, que ha estat convocada per la Coordinadora Valenciana en defensa del sistema públic de pensions, ha estat una més de les convocades el passat 17 de març, en les quals han participat desenes de milers de persones per exigir el govern de Mariano Rajoy que: derogue les reformes de les pensions de 2011 (pactada
pel govern espanyol, UGT, CCOO i CEOE) i de 2013 (imposada per Mariano Rajoy), augmente les pensions en funció de l’IPC real, compense la pèrdua de poder adquisitiu dels darrers i elimine el factor de sostenibilitat.

El govern ha de deixar de manipular i enganyar l'opinió pública i posar-se a treballar de valent

Davant de l’exit de les mobilitzacions, la Intersindical Valenciana aposta per augmentar la pressió en les properes setmanes fins aconseguir que el govern canvie de política i garantesca unes pensions públiques dignes per a totes i tots. La propera mobilització serà el 16 d’abril. A més, el Sindicat considera que el govern ha de deixar de manipular i enganyar l’opinió pública i posar-se a treballar de valent per negociar amb la Coordinadora Estatal en defensa del sistema públic de pensions de manera immediata.

Finalment, Intersindical Valenciana ha convocat una acte sobre les pensions el proper dilluns 26 de març, a les 18 hores, a la seu de Juan de Mena, 18, baixos, per debatre sobre la situació actual de les pensions. En aquest acte intervindrà Héctor Illueca, inspector de treball i expert en matèria de pensions.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.