Repressió sindical

Intersindical Valenciana i el SAT per la llibertat d’Andrés Bódalo

El passat dissabte, Intersindical Valenciana i el Sindicat Andalús de Treballadors (SAT), mantinguérem una reunió de treball, a la seu d’Intersindical Valenciana, en la que s’analitzà la situació sociopolítica a l’Estat i als nostres respectius territoris.

06 / 02 / 2017 | Intersindical

Ambdues organitzacions coincidírem en allò fonamental, que consisteix en cercar la unitat del sindicalisme de classe i combatiu, per lluitar contra les polítiques capitalistes que dominen els escenaris sociopolítics als diferents àmbits territorials i, especialment, la onada de repressió sindical i social que ha representat la posada en funcionament de la llei mordassa i la utilització política de la justícia com a instrument per ofegar les veus crítiques amb la injustícia social imperant.

Manifestem el nostre recolzament i solidaritat amb la família d'Andrés

En aquest sentit, es va apostar per redoblar esforços, juntament amb altres organitzacions d’arreu l’Estat, per seguir amb la mobilització de la societat en defensa dels nostres drets laborals i socials, així com els drets civils més elementals entrebancats per la permanent persecució judicial instrumentada a instàncies del Govern.

Una instrumentalització que s’evidencia amb la no concessió del tercer grau al company Andrés Bódalo, pel qual exigim la llibertat immediata, al mateix temps que manifestem el nostre recolzament i solidaritat amb la seua família i amb tota la militància del SAT, a la que considerem com a exemple de compromís sindical i social per les continues mobilitzacions que estan portant a terme per la llibertat d’Andrés. Unes mobilitzacions en les quals Intersindical Valenciana participa, s’implica i seguirà fent-ho, com així es va fer palès a la manifestació contra la repressió que es va celebrar a la mateixa vesprada.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.