Generalitat

Intersindical Valenciana considera insuficient la remodelació del govern

Intersindical Valenciana considera que la remodelació del Consell no és el que necessita el país sinó un canvi radical en les polítiques aplicades des de la Generalitat Valenciana

07 / 12 / 2012 | Intersindical

El Sindicat exigeix un canvi real de polítiques

El Sindicat afirma que el ball de titulars del Consell, motivat per la imputació judicial del conseller Vela per la suposada filtració d’un informe judicial del cas Cooperació al diputat del PP i imputat en aquesta causa Rafael Blasco, no és el que espera la societat valenciana. Les valencianes i valencians esperen canvis reals en les polítiques socials, laborals i econòmiques del consell. Calen unes polítiques que: creen ocupació i riquesa per totes i tots i no per una minoria; potencien el nostre teixit industrial, el camp valencià i els serveis públics de titularitat pública; impedesquen l’empobriment de la població, especialment de les joves, dones, pensionistes i migrants; paguen immediatament tots els deutes que té amb els diferents sectors socials; apliquen uns pressupostos socials i solidaris que acaben amb les borses de pobresa i misèria: acaben amb la corrupció i el clientelisme i es depuren les responsabilitats polítiques i judicials dels que ens han portat a aquesta situació, començant per totes les persones imputades del grup parlamentari Popular a les Corts Valencianes.

Aquestes, i altres mesures similars, són les que necessitem al nostre país no un canvi de cadires per tal que tot continue igual. No és hora de jugar amb el futur del nostre país i de la gent que hi viu sinó de donar respostes reals a la situació tan greu que travessem. Una situació de la que Alberto Fabra, n’és tan responsable com el cessat conseller Vela, o els ex-presidents Camps i Zaplana. Tots ells són responsables que encapçalem les llistes d’atur, fracàs escolar, corrupció... o de la fallida de Bancaixa, CAM o Banc de València. Per tant, el president Fabra no es pot amagar darrere d’una remodelació del govern sinó ha de donar explicacions del que passa al país, dels seus incompliments electorals i assumir les seues responsabilitats polítiques.

Intersindical Valenciana adverteix que continuarà mobilitzant les treballadores i treballadors i al societat valenciana contra les polítiques antisocials i antivalencianes del govern Fabra fins aconseguir que aquestes canvien i que el 99% de la població no pague per una situació que beneficia a l’1%.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.