Moviments socials

Intersindical Valenciana acudirà a la protesta contra el CETA a Estrasburg

Un portaveu d’Intersindical Valenciana acudirà, junt a activistes de diferents comarques del País Valencià, a les mobilitzacions previstes per aquest dimecres 15 de febrer front al Parlament Europeu d’Estrasburg.

13 / 02 / 2017 | Intersindical

El portaveu d’Intersindical Valenciana Vicent Maurí acudirà, junt a activistes de diferents comarques del País Valencià, a les mobilitzacions previstes per aquest dimecres 15 de febrer front al Parlament Europeu d’Estrasburg en contra de la signatura del tractat comercial amb el Canadà (conegut com a CETA), que previsiblement s’aprovarà en la sessió que se celebra aquest dia a l’Europarlament.

Vicent Maurí se suma a l’autocar fletat per la delegació d’Esquerra Unida del País Valencià al Parlament Europeu, en el marc de les accions per tractar d’aturar la signatura d’un tractat que tindrà conseqüències nefastes per al teixit productiu de tota Europa, i sobretot per als sectors més desafavorits de la població. Per això serà especialment perjudicial per a un territori com el País Valencià, ja que directament atempta contra el sector agrari i ramader, contra la indústria tradicional i contra les pimes, que conformen la columna vertebral del nostre context socioeconòmic.

L’autocar eixirà d’Alacant a primera hora del dia 14 i farà parades a Alcoi, València i Castelló abans d’arribar a Barcelona, des d’on se sumarà al convoi que conformen activistes de diferents punts de l’Estat. L’arribada a Estrasburg està prevista per al matí del mateix dia 15, una jornada en la qual els responsables de les diferents campanyes contra el CETA que es desenvolupen a França, Alemanya, Bèlgica, Àustria, Holanda i Irlanda han organitzat diferents activitats de protesta: des d’una manifestació que acabarà en concentració davant l’Europarlament mentre es produirà la votació, fins a assemblees públiques i altres iniciatives lúdiques, culturals i artístiques.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.