Sindicalisme

Intersindical participa 104 Conferència OIT

03 / 06 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana participa en la 104 de la Conferència Internacional del Treball que té lloc a Ginebra els dies 1 al 13 juny 2015.

Una representació de la Intersindical Valenciana està present en la Conferència Internacional del Treball que és el suprem òrgan de decisió de l’Organització Internacional del Treball (OIT). Aquesta es reuneix cada any, al mes de juny, i congrega les delegacions tripartides dels 185 estats membres que componen l’Organització.

A més, Intersindical Valenciana també participa a l’agenda d’esdeveniments que la Federació Sindical Mundial ha organitzat en el marc de la 104 Conferència de l’OIT. Entre les activitats es troben reunions sobre: ​​“lluita dels sindicats contra les privatitzacions; el dret de vaga; internacionalisme i solidaritat o els drets de les dones que treballen”

Finalment, Intersindical Valenciana informa que aquest any, a la Comissió d’Aplicació de Normes, s’examinarà el cas d’Espanya pel que fa al compliment del Conveni nº 122 sobre la política de l’ocupació ratificat per Espanya el 1970. El cas d’Espanya serà avaluat en el si de la Comissió d’Aplicació de Normes dissabte que ve, dia 6 juny 2015.

Ja en les seves conclusions de juny de 2013, la Comissió d’Aplicació de Normes de OIT va expressar la seva preocupació davant el persistent deteriorament del mercat del treball a Espanya i va instar el Govern a que continués avaluant, amb la participació dels interlocutors socials, l’impacte de les mesures de l’ocupac adoptades per superar la crisi de llocs de treball. Aquest fet és important ja que passats dos anys es manté un deteriorament en el mercat laboral amb unes taxes elevades d’atur, la baixada de la qualitat de l’ocupació o la desprotecció a les persones aturades.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.