Mesa general de la Funció Pública

Intersindical exigeix l’aprovació de la LFPV i del seu desplegament durant 2018

El Sindicat responsabilitza el Consell del seu retard injustificat

19 / 02 / 2018 | Intersindical

Hui, dilluns 19 de febrer, Intersindical Valenciana s’ha reunit amb la Consellera d’Administracions Públiques, Gabriela Bravo, el Secretari Autonòmic d’Administracions Públiques, Ferran Puchades, i la Directora General, Eva Coscollà, per tractar sobre la Llei de la Funció Pública Valenciana i la negociació col·lectiva del personal de la Generalitat.

Intersindical ha traslladat la necessitat de l’aprovació de la Llei de la Funció Pública Valenciana i del seu desplegament abans del 31 de desembre de 2018. Per al Sindicat, és necessari que aquesta legislatura acabe amb la llei i el desplegament normatiu aprovats. En eixe sentit, des del Sindicat es responsabilitza el Consell del retard incompresible i injusticat de la seua presentació, negociació i aprovació quan a l’Acord de Legislatura s’havia compromés en presentar-la abans de l’acabament del 2016. A més, el Sindicat ha insistit en la necessitat d’una nova metodologia de negociació per garantir una negociació global sota la base d’avançar en un text que millore la gestió de les Administracions Públiques, l’atenció a la ciutadania, garantesca el compliment dels seus drets, millore le condicions laborals de tot el personal que hi treballa i aposte per la negociació col·lectiva sense exclusions de cap assumpte i de cap organització.

Intersindical també ha expressat les seues crítiques als incompliments de l’Acord de Legislatura, la paràlisi de la negociació de determinats assumptes, com el bloqueig dels concursos de trasllats o dels temes referits a la salut laboral, el fons de compensació retributiva o el pagament del 100% de retribucions al personal en situació d’IT.

Finalment, des de la Intersindical es demana la Conselleria d’Administracions Públiques que es “pose les piles” per abordar la negociació de la LFPV, complir l’Acord de Legislatura, i per donar resposta a les demandes laborals i econòmiques del personal que hi treballa, en cas contrari el Sindicat convocarà mobilitzacions.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.