Repressió policial

Intersindical contra la repressió policial a les vies de Santiago El Mayor

Intersindical Valenciana condemna la violència policial usada contra les persones que es manifestaven pacíficament en defensa del soterrament del tren a la seua arribada a la ciutat de Múrcia.

17 / 09 / 2017 | Intersindical

Amb motiu de la concentració pacífica que es duia a terme a les vies del barri de Santiago El Mayor en defensa del soterrament, es va produir una actuació policial que va generar lesions a diverses persones i va requerir de l’assistència d’una ambulància per atendre les persones ferides. Intersindical Valenciana vol mostrar el més enèrgic rebuig a l’ús abusiu de la força per part de la Policia Nacional per a reprimir manifestacions ciutadanes.

Intersindical Valenciana responsabilitza Antonio Sánchez Solís, Delegat del Govern a Múrcia, i el ministre de Foment, Iñigo de la Serna, de provocar aquests actes violents contra les i els manifestants pacífics i de reprimir les protestes socials mitjançant l’ús de la força, així com a José Ballesta, qui com a alcalde no ha sabut estar amb les i els veïns als que diu representar i que exigeixen la seua dimissió.

Per tot això, volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat al moviment popular que porta lluitant anys de manera pacífica i exemplar per defensar el soterrament del tren al seu pas per Múrcia. A més, volem manifestar la nostra ferma voluntat d’acompanyar el poble murcià en aquesta lluita fins al final.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.