logo_intersindical

Intersindical Valenciana > Notícies de la Intersindical > Mobilitzacions

Els sindicats s’adrecen a la societat valenciana per explicar-li les retallades

08 / 02 / 2012 | Intersindical

Convoquen una reunió amb les associacions i publiquen un full informatiu adreçat a les usuàries i usuaris dels serveis públics.


Els sindicats de la Mesa General de Negociació de la Generalitat han convocat les associacions a una reunió, el dijous 16 de febrer, per donar-los a conéixer l’abast d’unes mesures, el decret llei de retallades, que afecten de manera negativa el conjunt de la societat valenciana, especialment pel que fa a l’atenció sanitària, la formació educativa, l’accés als transports públics, als serveis judicials, a les prestacions dels serveis socials i, en general, a totes les prestacions que rep la ciutadania.

Així mateix, han editat un full informatiu per explicar al conjunt d’usuaris i usuàries dels serveis públics les conseqüències negatives de les retallades per al conjunt de la ciutadania en àmbits com l’atenció sanitària, l’educació, els transports o l’administració de justícia. En aquest sentit, cal dir que la gravetat que revesteix la situació econòmica és producte la nefasta gestió, el malbarat de recursos, l’especulació i la corrupció del govern valencià. En el full es demana al conjunt de la societat col·laboració i solidaritat en una lluita, ja que, no sols afecta els treballadors i les treballadores, sinó també, de forma molt especial, els usuaris i les usuàries dels serveis públics.
Document adreçat a la societat. Bilingüe. (pdf-823KB)
Document adreçat a les i els alcaldes. (pdf-406KB)

Següent següent anterior Anterior


Deixa un comentari

Normes d'us: Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana. / No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes. / Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles. / Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats. / No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat. / Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Troba'ns al Facebook