Vaga general 14-N

Els sindicats registren la Vaga General 14N

Els sindicats Intersindical, CCOO, UGT, USO i CGT han registrat la Vaga General 14N davant del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social

Acte Madrid, en la foto Juan Clemente, d'Intersindical, junt a CCOO, UGT, USO i CGT
Acte Madrid, en la foto Juan Clemente, d'Intersindical, junt a CCOO, UGT, USO i CGT
31 / 10 / 2012 | Intersindical

En el matí d’avui la Confederació Intersindical, junt CCOO, UGT, USO i CGT, organitzacions que convoquem la Vaga General del 14 de novembre, hem registrat la mateixa al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

La Confederació Intersindical convoca aquesta Vaga General com un pas més en la lluita contra les mesures imposades a cop de decret pel govern del PP i els negatius efectes que tenen sobre els treballadors i les treballadores i la ciutadania en general.

Com ja hem pogut comprovar, les Reformes imposades pel Govern no serveixen per crear ocupació ni per millorar les condicions de vida de la ciutadania. Són reformes encaminades a satisfer els desitjos dels capitals financers, destruint els nostres drets i la nostra ocupació, empobrint a la població i fent-nos retrocedir dècades en els nostres drets socials. Aquesta reforma, com les anteriors, tampoc servirà ni per generar ocupació ni per frenar les ànsies de la patronal i del món financer.

La Confederació Intersindical no podem assumir, i menys encara permetre, que el pes de la crisi recaiga sobre les classes socials més febles, per la qual cosa exigim la retirada immediata de les mesures adoptades i un canvi radical en les polítiques aplicades fins ara que faça recaure el pes de la sortida de la crisi sobre aquells que l’han generat.

Aquesta Vaga General és un pas més en aquesta direcció, i fem una crida al conjunt de treballadors i treballadores ia tota la ciutadania, estudiants, pensionistes, aturats ... perquè aquesta vaga siga un èxit, perquè sigui una vaga laboral però també ciutadana i de consum, mostrant així clarament al Govern el REBUIG A AQUESTES POLÍTIQUES ANTISOCIALS.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.