Mobilitzacions

El 15-S marxem a Madrid a defendre el futur

Interindical Valenciana se suma a la convocatòria sindical i d’organitzacions socials per a la manifestació del 15 de setembre a Madrid.

04 / 09 / 2012 | Intersindical

La Intersindical organitzarà un servei d’autobusos perquè anem totes i tots junts a Madrid per participar en la gran manifestació de rebuig a la política de retallades del govern de Rajoy i als intents de privatització i precarització dels serveis públics i de l’estat del benestar.

Les rutes i les hores d’eixida dels autobusos seran les següents:

Dénia: Torrequemada, 3 h
Gandia: esplanada dels jutjats, 03.45 h
Xàtiva: salons Alameda, 4 h
València: cantonada Gran Via-Juan de Mena, 5 h
Alacant: IES Cavanilles, 5.15 h (un autobús passarà després per Elx).
Almoradí: estació d’autobusos, 5 h
Castelló: esplanada Antic Mercat, 4 h
Vall d’Uixó: parada d’autobusos, 4.30 h
Sagunt: parada d’autobusos, 4.45 h

El viatge costa 10 euros –anada i tornada–, i pots reservar la teua plaça a través dels delegats/ades de la teua empresa, els i les permanents sindicals, i a les seus del sindicat d’arreu del País Valencià.
Si no pots anar-hi, però vols participar en el finançament del viatge, hem fet uns bons de suport de cinc euros.

El punt de concentració del personal del País Valencià: Puerta Alcalá entre les 10 - 10.30 hores.
La marxa del PV avançara cap la plaça de Colom pel carrer Serrano a partir de les 11 hores.
L’acte de la plaça de Colom començarà a les 12 hores i durarà fins a les 13.30 hores.



Comentaris
Anna
06 / 09 / 2012 - 22:19

M’agradaria considera exactament les condicions del viatge a Madrid. Gracies.


Nieves Dios Ibañez
07 / 09 / 2012 - 19:01

Con quien hay que contactar sobre todo es lo que necesito saber


Amadeu Sanz
07 / 09 / 2012 - 21:05

Intersindical organitza l’eixida d’una sèrie limitada d’autobusos i està organitzant una sèrie de rutes que passen pels llocs que s’esmenten en el comunicat.
Com que cal estar a Madrid a les 10:30h., les eixides seran de matinada. De moment, l’eixida des de València serà a les 5:00h.
Demà dissabte es concretaran tots els horaris i les rutes. Estigueu atentes a la web per cneixer-ne els detalls. Convindria, si vos interessa, que truqueu a les seus a partir de dilluns el mateix dilluns, abans que s’acaben les places.
D’altra banda, i en previsió que es desborde la demanda, si en la vostra comarca o centre de treball en sou prou per a omplir un autobús, vos recomanem que vos organitzeu vosaltres mateixes.
Continuarem informant dels detalls quan els tinguem confirmats.
Gràcies pel vostre interés i ànim.


Joana
12 / 09 / 2012 - 19:35

Trobe que si altres sindicats, amb una quota d’afil.liació bastant inferior a la nostra, es fan càrrec del desplaçament del treballadors a Madrid, el nostre sindicat hauria de fer un esforç i no cobrar-nos 10 euros.


Adelaida Soler
12 / 09 / 2012 - 20:26

¿No tenéis previsto que pase algún autobús cerca de Xàtiva?


Amadeu Sanz
13 / 09 / 2012 - 16:54

Joana: no sé com va la cosa en altres sindicats, però el nostre és un sindicat molt xicotet que no disposa dels mitjans ni de les subvencions que sí reben altres. Els 10 euros no són el cost real, que s’acosta més als 20. La resta ho subvenciona la Intersindical. Molt més no es pot fer sense provocar un desequilibri seriós en els comptes.
Adelaida: sí que passa un per Xàtiva. Ix a les 4:00 de la matinada des dels Salons Alameda. Posa’t en contacte amb la gent de la comarca per a l’hora d’eixida i el punt de trobada.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.