RTVV

Intersindical arreplega signatures per la ILP de RTV

Continua la campanya d’arreplegada de signatures per a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) en demanda de creació d’un nou servei de Ràdio i Televisió Pública Valenciana. Intersindical Valenciana manté la campanya durant tot l’estiu a les seus sindicals i als centres de treball

Vicent Maurí, en representació dIntersindical Valenciana, lliura un primer bloc de plecs de signatures
Vicent Maurí, en representació dIntersindical Valenciana, lliura un primer bloc de plecs de signatures
10 / 07 / 2014 | Intersindical

Es pot signar en totes les seus del Sindicat:

Cal recuperar una televisió i una ràdio pública, de qualitat i en valencià

Alacant: Àlvarez Sereix, 12, entresòl
Castelló: Marqués de Valverde, 8, baixos
València: Juan de Mena, 18 i 22, baixos
CA9O: Secció sindical d’Intersindical Valenciana, edifici A, baixos
Si encara no has signat, posa’t en contacte amb el Sindicat i signa.
Cal recuperar una televisió i una ràdio pública, de qualitat i en valencià per a què siga la veu del poble valencià, sense sectarismes i sense manipulacions.
RTVV va ser, fins poques setmanes abans del seu tancament, just el contrari del que hauria d’haver sigut i del que ara es demana amb aquesta ILP.
Quan el personal empleat públic mostra reticències a signar aquesta ILP a causa de l’actuació anterior de RTVV, nosaltres li diguem que es miren la seua pròpia organització i pensen si sempre estan orgullosos de la política que s’hi realitza.
Ni la Generalitat ni molts ajuntaments i diputacions fan correctament la seua faena. Polítiques de manipulació partidista també s’han fet des d’aquestes administracions; mostra d’això han estat, per exemple, la campanya de “Agua para todos”, campanya partidista pagada amb diners públics obertament. Tot això, sense oblidar les diferents trames de corrupció que, segons informa la premsa, han desviat diners a pagar actes de partit.
Per això, perquè uns millors serveis públics són possible i necessaris, cal signar ara la ILP de RTV.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.