Retallades

Recurs contenciós per a reclamar la paga extra de Nadal

Intersindical Valenciana ofereix els seus serveis jurídics per a continuar el procés de reclamació.

19 / 05 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana (STAS, STEPV, Intersindical Salut, IGEVA, CAT) ofereix els seus Serveis Jurídics a totes les persones, afiliades o no afiliades al sindicat, que apareixen a la Resolució de 27 de març de 2013, de la Conselleria d’Hisenda i Administració Pública, per la qual es desestimen els recursos i reclamacions interposats contra la supressió de la paga extraordinària de desembre.

Aquesta resolució esgota la via administrativa, la qual cosa vol dir que s’ha d’iniciar la via judicial presentant un recurs contenciós administratiu. Cas de no presentar-lo, es podria entendre que s’ha consentit voluntàriament la pèrdua de la paga extra.

Intersindical Valenciana presentarà un recurs contenciós que acumularà totes les persones que apareixen a la Resolució abans esmentada i que es posen en contacte amb el nostre sindicat.

Aquest procediment no tindrà, en cap cas, cap cost per al personal afiliat. Tampoc per al personal NO afiliat, excepte en el cas que el jutjat desacumulara el procediment; en eixe cas, les persones NO afiliades que vulguen continuar amb nosaltres hauran de pagar la quantitat de 100 euros.

Les persones interessades poseu-vos en contacte amb les nostres seus:

Administració del Consell:

Alacant: Tel. 965 217 839 Fax: 965 206 797 stas.alacant @ intersindical.org

Castelló: Tel. 964 261 264 Fax: 964 232 952 castello.stapv @ intersindical.org

València: Tel. 963 942 703 Fax: 963 943 725 stas @ intersindical.org

Consulta ací les seus d’STEPV.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.