Mobilitzacions

19 octubre, vaga personal educador educació especial i infantil

15 / 10 / 2017 | Intersindical

COMUNICAT Al COL·LECTIU D’EDUCADORES I EDUCADORS D’EDUCACIÓ ESPECIAL I INFANTIL

El comitè de vaga d’Educadores i educadors d’Educació Especial i Infantil, format per representants de la Plataforma d’EI i EEE i de les organitzacions sindicals STAS - Intersindical Valenciana, CSIF i CGT.

I N V I T A a totes les educadores i educadors d’Educació Especial i Infantil a secundar la VAGA convocada per al dia 19 D’OCTUBRE pròxim perquè tenim molts motius per a açò:

➔ No podem ni volem estar subjectes/as a la interpretació per part dels equips directius i inspeccions educatives. VOLEM UNA NORMATIVA CLARA que elimine aquestes interpretacions
➔ NO podem ni VOLEM seguir un altre curs en aquesta INDEFINICIÓ de funcions, d’horaris, de participació en la vida del centre.
➔ No volem seguir en aquest mobbing col·lectiu al que estem sent sotmesos, negant-nos la participació en els nostres centres de treball, en les reunions amb les famílies o les coordinacions amb la resta de professionals del centre, així com la negació de formació.
➔ VOLEM TENIR VEU I VOT EN LES DECISIONS QUE AFECTEN AL NOSTRE TREBALL.
➔ Volem que cessen en aquest maltractament laboral que danya la nostra salut física i mental, la nostra autoestima i ens danya en les nostres relacions en el treball.
➔ Volem deixar de realitzar tasques que corresponen a les empreses privades i els seus empleats, perquè no pertanyem a elles, SOM FUNCIONARIS DE L’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA VALENCIANA.
➔ Volem parlar d’inclusió, però no hi ha inclusió real si l’educador/a de Educació Especial o d’Infantil segueix estant exclós de les coordinacions, de les reunions, de la vida activa del Centre.
➔ Volem una DISTRIBUCIÓ HORÀRIA RAONABLE, 25h d’atenció directa, 5 hores per a coordinar-nos i PARTICIPAR EN LA VIDA DEL CENTRE i 6`15 h, no necessàriament presencial, per a col·laborar en l’elaboració de materials que necessiten els alumnes als quals atenem.
➔ Volem parlar també del sistema tan injust de funcionament de les borses de treball per als Educadors i Educadores d’educació Especial i Infantil, així com les contractació al 50 %, llocs no permanents, etc….
➔ Hem estat tot un any treballant, lluitant i mobilitzant-nos per a millorar i dignificar la nostra professió i només hem aconseguit, una vegada més i com és habitual, la dilació en el temps, per part d’ambdues Conselleries.
➔ Volem un PLA DE FORMACIÓ estable i especifique, adaptat a la nostra professió i a la seua contínua evolució. Volem una classificació concorde al treball i a la labor que realitzem i les responsabilitats que tenim. Educar no és qualsevol cosa, TITULACIÓ ESPECIFICA JA!!!!

Sembla que l’actual govern haja heretat les formes i maneres de l’anterior quant a la resolució del conflicte.
TOTS AQUESTS MOTIUS, QUE SÓN ELS QUE ENS HAN MOBILITZAT FINS ARA, SEGUEIXEN ESTANT PRESENTS.
CONTINUAREM FINS Al FINAL, PERQUÈ SOLAMENT AIXÍ ACONSEGUIREM LA dignitat professional que reclamem
PERQUÈ SOBREN ELS MOTIUS PER A PARAR EL PRÒXIM DIA 19 D’OCTUBRE.

FAREM VAGA, PERQUÈ VOLEM UN TRACTE JUST, NO SOM FUNCIONARIS DE SEGONA I VOLEM DIGNITAT PROFESSIONAL.

#dignitatprofesional #elseducadorseduquem


CONVOCA:
LA PLATAFORMA D’EDUCADORS D’ALACANT, CASTELLÓ I VALÈNCIA. Sense integració laboral és impossible la integració escolar.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.