Marxes 22-M

Intersindical Valenciana valora positivament la manifestació de les Marxes de la Dignitat

El Sindicat considera necessari un canvi de govern i de polítiques

28 / 05 / 2017 | Intersindical

Desenes de milers de persones s’han manifestat a Madrid convocades per les Marxes de la Dignitat.

La columna del País Valencià ha eixit junt amb Aragó, Catalunya i Regió Murciana, i centenars de persones de Madrid, des de la Plaça Roja de Vallecas on s’ha celebrat una multitudinària assemblea.

Les columnes dels diversos territoris de l’estat han confluït en la Plaça de Neptú per acabar a la Gran Via confluència Plaça Espanya. En aquest punt s’ha llegit el manifest.

El Sindicat considera que el govern hauria de prendre nota de les reivindicacions de les Marxes de la Dignitat que es concreten Pa, Treball, Sostre i Igualtat. El govern espanyol no pot ignorar la gran mobilització que ha tingut lloc el dia 27-M que ha estat un clam contra les polítiques neoliberals i d’austeritat suïcida.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana es fa públic l’agraïment a les centenars de valencianes i valencians que s’han desplaçat a Madrid i a la Comissió Organitzadora que ha fet un magnífic treball.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.