A casa nostra

STICS celebra el seu III Congrés

Els dies 9 i 10 de juny de 2017, el Sindicat dels Treballadors i Treballadores de la Indústria, el Comerç i Serveis de la Intersindical Valenciana (STICS-Iv) celebrarà el III Congrés a Cullera, on que assistiran 40 delegats en representació de l’afiliació.

Cartell del III Congrés d'STICS
Cartell del III Congrés d'STICS
23 / 05 / 2017 | Intersindical

El Congrés farà una revisió dels seus estatuts per adequar-los a les noves realitats socials i s’hi debatrà sobre les ponències d’Organització, d’Accció Sindical i Formació, un estudi de l’aplicació de les noves tecnologies a la página web per adaptar-la a les noves necessitats de l’afiliació, i abordarà la problemática dels serveis jurídics i el seu ús com a eina de treball.

El Congrés debatrà la problemática que pateix el món del treball per l’aplicació de les reformes laborals i proposarà alternatives i eixides adreçades a la recuperació dels drets perduts. És per això que aquest Congrés té una importància rellevant pel moment concret que estem vivint.

L’STICS-Iv, com sindicat assembleari, feminista, democràtic, plural, autònom i de classe, és l’eina que el món del treball necessita per donar alternatives reals a la problemática laboral. 

SOM FUTUR




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.