Sindicalisme

La Coordinadora de Sindicats del Transport es reuneix a València

24 / 06 / 2016 | Intersindical

La Coordinadora de Sindicats del Transport (CST) s’ha reunit a la seu de la Intersindical Valenciana de València per tractar sobre la situació del transport i per coordinar les accions al sector.

La CST, que té una historia de més de 25 anys, està formada per sindicats dels diferents territoris com ara: Plataforma Sindical EMT Madrid, TUC Intersindical Valenciana, Federación de Transporte Intersindical Canaria, ASC Sevilla, Plataforma Sindical Independiente Blas y CIA, Plataforma Sindical Independiente Llorente Bus, CUT Aragón, Sindicato Unitario Metro Barcelona, Sindicato Unitario de Huelva, KURPIL Donostia, SIF Metro Valencia, CUT Galizia, Solidaridad Obrera metro Madrid, SATI Sindicat Autònom Transports De Les Illes o Plataforma Sindical ETASAU.

En aquesta reunió s’han tractat assumptes com la seguretat i la salut laboral, la negociació col·lectiva, les condicions laborals o la coordinació de l’acció sindical en les diferents empreses.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.