Drets de les dones

Sr. Alonso: els masclistes maten i les retallades rematen

31 / 03 / 2015 | Intersindical

El mateix dia que el titular del Ministeri de Sanitat feia públics els resultats de la macro enquesta de violència de gènere i s’omplia la boca dient que ha baixat el nombre de víctimes, diferents informacions ens feien aterrar en la terrible realitat, allunyada de l’optimisme -en el millor dels casos- del Sr. Alonso.

6 dones assassinades en unes hores i el Ministre amagant la realitat

El recompte macabre de les dones i xiquetes agredides i/o assassinades (encara que només en dos dels casos d’assassinats s’ha declarat que es tracta de violència de gènere, la resta està en investigació), és el següent:

- Assassinada en Alhaurín de la Torre, 31 anys. Agressor parella.
- Assassinada a Lleida, 24 anys. Agressor parella.
- Assassinada a Gibraltar, 37 anys. Filles assassinades de 4 anys i de 6 setmanes. En investigació.
- Assassinada a Huelva. En investigació.
- Agredida a Tenerife, hospitalitzada. Agressor parella.
- Agredida a Motril, hospitalitzada. Agressor parella.
- Violada a Sevilla, té 11 anys. Agressor, conegut.

Ni les afirmacions, ni les xifres del Sr. Alonso es corresponen amb la realitat. 
Els masclistes continuen assassinant dones perquè no s’educa ni es fa prevenció de la violència masclista. Perquè aquest tema, no és important per al Govern. No hi ha mitjans assistencials i molt menys preventius. Es segueix retallant en prestacions i serveis, en vides, com hem denunciat moltes vegades.

Per això li diem al titular del Ministeri que continue venent la seua realitat disfressada a qui vulga creure’l. Nosaltres no podem fer-ho perquè vivim dia a dia una altra: dones sense recursos, serveis públics assistencials inexistents, telèfons que no responen, cases d’acollida que no disposen de places. Policies i jutges que segueixen qüestionant la credibilitat de les dones víctimes. Falta de formació i implicació dels i les professionals.

Aquestes són les xifres i la realitat que el Govern vol ignorar i amagar. Nosaltres continuem revindicant que aquesta violència ha ser considerada com a terrorisme masclista i una qüestió d’Estat.

Govern i oposició han de juntar forces i posar remei ja a aquest goteig de víctimes. Prou d’agressions, prou de víctimes i botxins. Prou de retallades que no fan sinò agreujar la situació.


#TerrorismeMasclista #QüestióEstat
#EnsFaltenTotes
#Prou #ViolènciaMasclista




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.