Alternatives

Intersindical Valenciana dóna suport a les protestes ciutadanes contra Pressupostos

Intersindical Valenciana dóna suport a les mobilitzacions convocades per diversos col·lectius socials i plataformes contra els Pressupostos Generals de l’Estat per 2013.

22 / 10 / 2012 | Intersindical

Això no ho pague jo !

Aquestes entitats i plataformes han decidit convocar accions de protesta al carrer per fer patent el rebuig ciutadà a uns pressupostos que continuen expoliant les treballadores i treballadors i el conjunt de la ciutadania.

El text de convocatòria de les accions diu:

REBUTGEM ELS PRESSUPOSTS DEL DEUTE

El 23 d’octubre comença en el Congrés el debat sobre els Pressuposts Generals de 2013. ¡ÉS UNA FARSA!. Passe el que passe en l’hemicicle, els pressuposts estan imposats desde fora per la Troika (BCE, FMI i UE).

1 de cada 4 euros es destinarà a pagar un deute il·legítim, que la ciutadania no ha contret i que ha creat en la major part el sector privat i la corrupció que s’han apoderat del que és públic. Ens estan sacrificant per a rescatar la banca. Mentre, PYMES, famílies i autònoms de tot l’estat es veuen condemnats a tancar per falta de finançament. El frau fiscal de les grans fortunes no es persegueix i a nosaltres ens retallen les partides destinades a Sanitat (22%), Educació (14%), Medi ambient (14%), Polítiques socials (14%), Cultura (19%), Igualtat (24%), etc.

Des de que PP i PSOE canviaren l’article 135 de la Constitució, sense consulta ciutadana, prevaleix el pagament del deute sobre el benestar de la majoria de la població.

Ens oposem a aquests pressuposts que signifiquen un retrocés en els drets socials adquirits durant dècades. Suposen el sometiment de les pròximes generacions al capital financer. Mentre no existesquen més mecanismes reals de participació, l’única opció que ens queda és una revolució democràtica partint de la desobediència civil pacífica en massa.

Les accions convocades són:

Concentració. Dijous 25 octubre, a les 18:30 hores, a la Plaça de la Mare de Déu de València.

Manifestació. Dissabte 27 octubre, des de la Plaça del 15M (Plaça de l’Ajuntament de València).




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.