{/exp:channel:entries}
Laboral

COBAS ITÀLIA: Al costat de l’Europa que lluita.

24 / 10 / 2012 | Intersindical

No es pot seguir així, hem parar-los!

El govern Monti segueix en la destrucció dels serveis públics i dels drets dels treballadors i treballadores, massacrant sense pietat salaris, pensions, escola i servei de salut, els llocs de treball i els drets de tots i totes, en particular, els dels joves i precaris.

Com si no fore suficients els robatoris perpetrats amb les lleis de l’anomenat dèficit públic, Monti colpeja encara amb l’anomenada llei d’estabilitat que accelera l’entrada d’Itàlia en l’espiral de Grècia de retallades pressupostàries i de polítiques regressives, seguint fins a la catàstrofe.

Una altra vegada escola pública, salut i ocupació pública i tots el serveis són sacrificats, sense cap justificació perquè el deute públic segueix augmentant i així segueix augmentat la desocupació.

No es pot seguir així, hem parar-los!

El 27 d’octubre es farà una manifestació nacional a Roma, el “No-Monti day” i Cobas accepta la invitació internacional a la lluita conjunta a Europa pel dia 14 de novembre, dia de vaga general a l’Estat Espanyol, Portugal i Grècia .

Així Cobas declara la vaga general per al dia 14 novembre.

Anem a convidar a la mobilització a les treballadores i treballadors, estudiants, aturats, precaris i tots els que pateixen dels atacs del govern.

Nosaltres no volem pagar la crisi, que el que paguen els que mai han pagat, els que van provocar la crisi i se segueixen enriquint a tots aquests anys.

Sortirem al carrer junts en l’Europa que lluita per dir NO al govern i a la destrucció de l’escola pública i els altres serveis, pels drets laborals, per a dir NO a l’Europa de la corrupció, del pacte fiscal, de l’austeritat i l’atac a la democràcia, per a dir SI a una Europa dels treballadors, dels drets i de la democràcia real.

http://www.cobas.it/Notizie/Con-l-Europa-che-lotta.-I-COBAS-indicono-lo-sciopero-generale-il-14-novembre




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.