logo_intersindical

Intersindical, en l’Escola sindical de la Confederació Intersindical

31 / 10 / 2017 | Intersindical

Una delegació de la Intersindical Valenciana hem assistit a Xixón aquest cap de setmana a l’Escola sindical organitzada per la Confederació Intersindical, de la qual en formem part, i dels companys i companyes de SUATEA (Astúries).


El divendres per la vesprada es varen dur a terme dos tallers: un de ciberactivisme i xarxes socials a l’àmbit sindical, i d’altre de llenguatge inclusiu.

La jornada matinal del dissabte es va dedicar a debatre sobre l’euro com un aspecte fonamental del panorama europeu actual i amb fortes repercussions en la vida de la gent. Dos ponents ens varen exposar els pros i contres de la moneda única europea.

A la vesprada, el debat es va centrar en la Renda Bàsica Universal, també amb arguments a favor i en contra sobre un tema que afecta milers de persones en risc d’exclusió, i a les alternatives que, des del sindicalisme i des d’una òptica feminista, es poden donar.

Uns quants membres de la delegació de la Intersidical Valenciana, juntament amb altres companys i companyes sindicalistes d’altres territoris de l’Estat, d’altres sindicats amics com la Corriente Sindical d’Izquierda d’Astúries o de la Intersindical Alternativa de Catalunya o de les Marxes de la Dignitat, ens desplaçàrem, el divendres a la vesprada, a Uviéu per a participar a la manifestació i concentració de protesta contra els Premis Princesa de Asturias, especialment enguany que s’ha atorgat el premi de la concòrdia a la Unió Europea, que està duent una política nefasta amb els refugiats.

Un moment de l'Escola sindical de Xixón


El més recent